ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
Døre og vinduer

Østjyllands Tømrerfirma besidder stor erfaring indenfor udskiftning af døre og vinduer og er gerne behjælpelig med at stå for udskiftningen af både vinduer og døre i netop din bolig.

tømrer vinduer og dørerVi løser både store såvel som små opgaver indenfor udskiftning af vinduer og døre både for private, virksomheder, institutioner og foreninger.

Nye døre og vinduer er en god investering

Ved at udskifte dine gamle døre og vinduer med nye og energivenlige af slagsen, kan du spare mange penge på varmeregningen. Gammeldags termoruder har tendens til at lade en stor del af varmen slippe ud i det fri, hvorimod brug af nyere og energirigtigt glas er lavet sådan, at det holder betydeligt bedre på varmen.

Med andre ord kan du ved udskiftning af døre og vinduer i din bolig se frem til en drastisk reduktion i dine årlige udgifter til varme, og det er med til at gøre udskiftningen til en god investering for dig so boligejer. Endvidere er det naturligvis værd at have i mente, at en udskiftning desuden også er med til at øge boligens værdi.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om udskiftning af døre og vinduer gennem Østjyllands Tømrerfirma, er du naturligvis altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon 60 15 67 60 eller maile os på post@ostto.dk.

    Udfyld formularen
    og bliv kontaktet