ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60
Gulve

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, er vi hos Østjyllands Tømrerfirma gerne behjælpelige med belægning af nyt gulv. Et nyt gulv kan være en god investering rent økonomisk. Med et nyt gulv med en ordentlig isolering har du nemlig mulighed for at spare mange penge på din varmeregning. Hos Østjyllands Tømrerfirma kan vi varetage udskiftningen af gulve i alle typer af rum i din bolig.

Kyndig rådgivning og veludført arbejde

Hos Østjyllands Tømrerfirma at vi meget kvalitetsbevidste og vægter din tilfredshed som kunde meget højt. Vi yder derfor også gerne kyndig og professionel rådgivning omkring valg af nye gulve, så er du sikker på at få den helt perfekte løsning, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

 

Kontakt os i dag

Vil du gerne have mere at vide om muligheden for at få udskiftet dit gamle gulv med et nyt og derved spare penge på din varmeregning, er du altid meget velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende dialog. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at udarbejde dig et gratis og uforpligtende tilbud på nyt gulv til din bolig. Ring i dag på tlf. 60 15 67 60.

    Udfyld formularen
    og bliv kontaktet