ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60
Nybyggerier

Står du og skal have bygget et nyt hus, eller skal du have lavet en tilbygning til din nuværende bolig, er Østjyllands Tømrerfirma klar til at give dig en hjælpende hånd med opgaven. Vi har i tidens løb løst mange opgaver inden for nybyggeri – både store såvel som små. Vi har lavet alt fra en lille garage til bilen til en havestue, der kan anvendes ved de lune sommeraftener. Med andre ord er vi hos Østjyllands Tømrerfirma i stand til at varetage en bred vifte af arbejdsopgaver inden for nybyggeri – både store såvel som små.

Kvalitet i centrum

 

Vi lægger hos Østjyllands Tømrerfirma stor vægt på kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig. I forbindelse med nybyggeri anvendes udelukkende gode kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig som kunde det absolut bedste resultat.

 

I forbindelse med nybyggeri at vi gerne behjælpelig med at yde professionel rådgivning, så du er sikker på at få skræddersyet en løsning, som du kan få stor glæde af i de næste mange år frem.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud

To opgaver er sjældent ens, og derfor er vi naturligvis også villige til at skræddersy et uforpligtende tilbud på en nybygning til netop dig. Ring i dag på telefonen 60 15 67 60 og lad os få en uforpligtende dialog om muligheden for at vi giver dig en hjælpende hånd med din opgave.

    Udfyld formularen
    og bliv kontaktet