ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD,

er du altid velkommen til at give os et kald på telefon
60 15 67 60
Tagarbejde

Uanset om det gamle tag trænger til en kærlig hånd, eller du ønsker at få udskiftet hele dit tag, kan vi hjælpe dig med opgaven. Med mange års erfaring indenfor tømrerfaget er vi de helt rette til at varetage renovering eller udskiftning af taget på din bolig.

Veludført tagarbejde af høj kvalitet

Vi er kvalitetsbevidste og benytter os udelukkende af ordentlige og gedigne materialer i forbindelse med renovering eller udskiftning af tag. Vi er omhyggelige i vores arbejde og gør altid en ihærdig arbejdsindsats for at sikre dig det bedste og mest ønskværdige resultat.

Vi er desuden gerne behjælpelige med at yde kyndig og professionel rådgivning blandt andet omkring valg af materialer, når du skal have det gamle tag skiftet ud med et nyt og mere moderniseret et af slagsen.

Køb af nyt tag kan være en god investering

At udskifte sit gamle tag med et nyt kan være en rigtig god investering. Det vil først og fremmest øge din boligs værdi, men det er dog langt fra det eneste. Udover en ejendomsværdistigning vil man desuden også kunne spare tusindvis af kroner på sin varmeregning om året ved at få det gamle tag udskiftet med et nyt. Et nyt tag har typisk en levetid på mindst 25 – 35 år alt afhængig af tagtype, så der vil derfor være penge at spare på varmeregningen i de næste mange år frem.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne have hjælp til at få lavet et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet, er du altid mere end velkommen til at ringe os op til en uforpligtende snak. Vi udarbejder dig gerne et ganske gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til renovering eller udskiftning af dit tag.

Ring i dag på telefon 60 15 67 60.

    Udfyld formularen
    og bliv kontaktet